Sosyal Medya

Güncel

"Biz CHP’nin Kuva-yı Milliye’den çıktığını zannederken, meğer Kuva-yı İnzibatiye’den doğmuş"

MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu anayasa referandumu kampanyası kapsamında eleştirdi, "Biz CHP’nin Kuva-yı Milliye’den çıktığını zannederken, meğer Kuva-yı İnzibatiye’den doğduğunu görmemiş, görememişiz. Bu da bizim hatamız olsun" şeklinde konuştu.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun referanduma iliÅŸkin kararını eleÅŸtirerek, "Biz CHP’nin Kuva-yı Milliye’den çıktığını zannederken, meÄŸer Kuva-yı Ä°nzibatiye’den doÄŸduÄŸunu görmemiÅŸ, görememiÅŸiz" dedi.
 
MHP lideri, Meclis’te partisinin grup toplantısında konuÅŸtu.
 
‘Kuva-yı Ä°nzibatiye’
 
Bahçeli, “16 Nisan’da evet çıkarsa; ülke bölünür, terör azar, ekonomi batar, rejim elden gidermiÅŸ. Kim diyor, elbette kadim ve kıdemli kaos ustabaşısı CHP” dedi. MHP lideri, “Biz CHP’nin Kuva-yı Milliye’den çıktığını zannederken, meÄŸer Kuva-yı Ä°nzibatiye’den doÄŸduÄŸunu görmemiÅŸ, görememiÅŸiz” dedi, şöyle devam etti:
 
“Bu da bizim hatamız olsun. Ne yapalım, hatadan dönmek de bizim erdem ve ÅŸanımız kabul edilsin. Biz mütareke basının kalem bıraktığını düşünürken, hala kalemini nefret silahı gibi kullananları da fark etmemiÅŸ, edememiÅŸiz.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.